INGREDIENSER:
  • Ingredienser kakan:
  • 350 g stora vita bönor (
  • 3 dl glutenfria havregryn
  • 12-15 st färska dadlar
  • 2-3 msk kakao
  • 2 msk hallonpulver
  • 2 msk rapsolja
  • 1-2 msk agavesirap
  • 1 krm salt
  • Ingredienser kokoskräm:
  • 250 g kokosmjölk (den tjocka delen)
  • 1-2 msk hallonpulver
  • 1-2 msk agavesirap
  • 1 msk rödbetssaft
  • 1 krm salt
GÖR SÅHÄR:
  1. Häll av och skölj bönerna noggrant
  2.  Kärna ur dadlarna
  3.  Lägg alla ingredienser till kakan i mixer och mixa till en slät smet
  4. Tryck ut på bakplåtspapper i en form
  5. Vispa sedan kokosmjölken och övriga ingredienser till krämen och bred ut på kakan.
  6. Ställ svalt och skär sedan i rutor
  7. Förvara i kyl eller frys