INGREDIENSER:Ingredienser kakan:350 g stora vita bönor (3 dl glutenfria havregryn12-15 st färska dadlar2-3 msk kakao2 msk hallonpulver2 msk rapsolja1-2 msk agavesirap1 krm saltIngredienser kokoskräm:250 g kokosmjölk (den tjocka delen)1-2 msk hallonpulver1-2 msk agavesirap1 msk rödbetssaft1 krm salt GÖR SÅHÄR:Häll av och skölj bönerna noggrant Kärna ur dadlarna Lägg alla ingredienser till kakan i mixer och mixa till en slät smetTryck ut på bakplåtspapper i en formVispa sedan kokosmjölken och övriga ingredienser till krämen och bred ut på kakan.Ställ svalt och skär sedan i rutorFörvara i kyl eller frys baka nyttigt, chokladkaka, hallonkaka, nyttig kaka, nyttigt Previous post Mina åsikter om hur mat skildras i årets julkalender! Next post Belugagryta