INGREDIENSER:Pumpaplättar:500 g butternutpumpa3 ägg1 dl grahamsmjöl (eller liknande)1 dl lättmjölkSaltSvartpepparRödbetssallad:Ca 300 gram kokt rödbeta1 dl naturell lättkvarg1 tsk lätt majonnäsSaltPeppar GÖR SÅHÄR:Skala pumpan och skär i bitar.Lägg sedan alla ingredienser i en mixer och kör till en smet.Stek sedan på medelvärme i lite rapsolja.Skär de kokta rödbetorna i små tärningar.Blanda kvarg, majonnäs, salt och peppar i en bunke.Vänd ner rödbetorna i blandningen. Smaka av med salt och peppar. Stinas kommentar:Den här måltiden är perfekt för hela familjen för att ”lura” in lite mer grönsaker i maten. Såväl i plättarna som i den krämiga rödbetssalladen. butternutpumpa, nyttig rödbetssallad, pumpa, pumpaplättar, rödbetssallad Previous post Bakad sötpotatis med jordnötsmarinerade kikärtor Next post Kardemummamuffins med vaniljdrömmar och en touch av citron