PUMPAGRYTA MED JULIGA SMAKER. PERFEKT DECEMBERMAT! INGREDIENSER:600-800 g butternutpumpa3-4 dl gröna torra linser2 st gul lök1-2 vitlöksklyftor1-2 msk flytande margarin0,5 g saffranChiliflakes1 msk grönsaksbuljong1 burk kokosmjölk4-6 dl vatten GÖR SÅHÄR:Blötlägg gärna linserna 2-14 timmar före tillagning. Funkar utan att blötlägga innan också.Skala och skär pumpan i bitarSkär lök i små bitar och pressa vitlök.Lägg allt skuret i en gryta och fräs i lite flytande margarin.Tillsätt vatten så det täcker pumpan.Häll i buljong och saffran. Låt koka upp.Tillsätt linser och kokosmjölk.Krydda med salt och chiliflakes.Låt puttra tills pumpan och linserna fått önskad konsistens, smaka av och krydda efter eget tycke.Servera med kokt grötris och en passande en sallad. butternutpumpa, pumpa, pumpagryta, saffran, saffransgryta, vegetarisk mat Previous post Tallriksmodellen Next post Mintchokladbollar Leave a reply Avbryt svar Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Δ