Det här är min favoritfrukost alla dagar i veckan! Havregrynsgröt med bär och kaseinpudding.
INGREDIENSER:
  • 1,5 dl havregryn
  • 2,5 dl vatten
  • 1 nypa salt

 

  • drygt 1 dl kaseinpulver
  • 1,5-2 dl kallt vatten

 

  • Valfria bär
GÖR SÅHÄR:
  1. Häll havregryn, vatten och lite salt i en skål som tål att köras i mikorn.
  2. Kör i mikron 2 min och 20 sekunder, då blir den perfekt för mig. Men prova dig fram med din mikro.
  3. Under tiden gröten är i mikron blandar du kaseinpudding.
  4. Häll pulver och kallt vatten i en skål, blanda tills det blivit en önskad puddingkonsistens. Tillsätt vatten efter hand så du får en perfekt konsistens för din smak.
  5. Toppa gröten med bär och pudding eller ät från två olika skålar. SÅ GOTT!